Bureau Sport introduceert: de bardames!

Met dit weer is er niets lekkerder dan iets kouds op de lip te zetten! En onder het genot van een lekker drankje komen vaak goede gesprekken op gang. Zo ook aan de bar van Bureau Sport, waar wekelijks voetbalster Merel van Dongen, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo en zwemster Femke Heemskerk aanschuiven!

We beginnen vrijdag 16 juni met een kakelvers seizoen van Bureau Sport, dat in het teken staat van vrouwen in de sport. En een nieuwe seizoen betekent ook dat we iets nieuws gaan doen. We hebben een vakkundig, mondig en bloedmooi panel samengesteld met sportvrouwen om thema’s als uiterlijk en relaties eens goed te bespreken.

Voetbalster Merel van Dongen kwam 16 keer in actie voor Oranje, Fatima Moreira de Melo won brons, zilver én goud met de hockeydames en Femke Heemskerk draait al jaren mee in de wereldtop van het zwemmen. Onder het genot van achtereenvolgens ‘iets lekkers’, een ‘watertje’ en een wilde ‘ginger ale’ helpen zij onze Frank en Erik met het oplossen van duivelse vrouwendilemma’s!

En dit is wat je kunt verwachten bij een discussie over de ideale cupmaat voor een topsportster:

Bureau Sport is vijf weken lang iedere vrijdag te zien om 20:25u bij de VARA op NPO 3!

Facebook Comments