Bureau Sport is vanaf vrijdag 11 mei terug op NPO 3!

WIJ. ZIJN. TERUG! Vanuit een volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken Erik Dijkstra en Frank Evenblij samen met verschillende sportgasten vooruit op de sportzomer. En dat doen we vanaf vrijdag 11 mei vijf weken om 22:00 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Frank en Erik stellen vragen die niemand durft te stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van de flauwekul en gaan wekelijks op onderzoek uit om mythes te ontkrachten en mysteries op te lossen. Voor het ultieme vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend af met de enige echte Bureau Sport WK-voetbal Karaoke.

Zelf hebben de mannen veel zin in deze nieuwe stap. Frank: “Ik vind het geweldig dat we nu ook met publiek in de studio zitten. Dat maakt het spannender.” Inderdaad, mét publiek! En als je daarbij wilt zijn, kun je je hier NU aanmelden: https://tvtickets.nl/producties/bureau-sport/!

In Bureau Sport wordt sinds 2012 gekeken naar de verschillende kanten van de sportwereld. Vooroordelen bij het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit de Tour de France maar ook het NK Omhoogschaatsen zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen. In Bureau Rio waagden Frank en Erik zich zelf aan verschillende zomersporten en in De Bureau Sporttest mochten bekende sporters laten zien hoeveel zij afwisten van andere disciplines. Begin dit jaar werden sporters en fans in Bureau Korea nog klaargestoomd voor de Olympische Spelen in Zuid-Korea.

Nu is het tijd om de kijker voor te bereiden op de sportzomer van 2018. Gaat dat zien, gaat dat zien, menschen!

Facebook Comments