Bureau Sport komt terug in het theater en op de radio!

Bureau Sport komt vanaf januari met iets nieuws: onze Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan het theater in! Ook is er radionieuws te melden!

Onze Frank en Erik gaan dus de planken op. De mannen zullen hun optredens in de herkenbare Bureau Sport-stijl opvoeren. Iedere voorstelling heeft een sporter als speciale gast. Verder zullen de vaste onderdelen ‘Meedoen Met’ en ‘De Verhoorwagen’ in de theatershow voorbijkomen, maar Frank en Erik zullen ook jou in de voorstelling betrekken!

Wil je weten of Bureau Sport met de theatershow bij jou in de buurt komt? Check hier de lijst met theaters waar ze staan!

Maar Frank en Erik zijn in 2017 niet alleen in het theater te vinden. Zij zullen vanaf het nieuwe jaar iedere vrijdagmiddag op NPO Radio 1 te horen zijn! Frank en Erik zullen op hun eigenzinnige, kritische en humoristische manier hun kijk geven op de afgelopen sportweek.

Bureau Sport was al de laatste vrijdag van de maand op de radio te horen. Zo sloten Frank en Erik in De Nieuws BV de sportmaand november af:

Facebook Comments