Bureau Sport heeft de nieuwe Jean-Claude van Damme gevonden: Rico Verhoeven!

Wij van Bureau Sport vinden het tijd voor een nieuwe Jean-Claude van Damme! En we denken ‘m al in huis te hebben: kickbokser Rico Verhoeven. Bureau Sport liet hem kortgeleden debuteren in een speelfilm. En laat die film nou vandaag op de beeldbuis komen!

‘The Shepherd’ (om 20:30u op RTL 7), met Jean-Claude van Damme in de hoofdrol, is ook echt een typische Van Damme-film. Overdadig veel actie, over-the-top vechtpartijen. En acteren in dat soort films lijkt kickbokser Rico Verhoeven ook wel wat. “In de ring ben ik iemand die niks van zich af laat pakken, maar daarbuiten ben ook gewoon rustig en een huispapa”, aldus Verhoeven zelf. Dus daar speelt hij ook al een beetje een rol.

De ambities zijn zelfs zo serieus dat hij al ooit auditie deed voor ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’! “Allerlei verschillende rollen lijken me me wel interessant. Zelfs als ik daarvoor een keer met een man moet zoenen”, lacht de brede klerenkast uit Bergen op Zoom.

Even kort het plot van de film: Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) is een voormalig rechercheur uit New Orleans die zich vooral bezighield met het oplossen van moordzaken. Bij de grenspolitie rond de Amerikaans-Mexicaanse grens jaagt hij nu op een bende drugssmokkelaars. Klinkt als een plot wat ook op het lijf van Rico Verhoeven is geschreven, toch? Check hier de acteerprestaties van onze ‘Prince of Kickboxing’.

Facebook Comments