Bureau Sport Radio: Frank en Mark Tuitert ontvangen Maarten Tjallingii en verhoren Kiki Bertens!

Frank en Mark? Bureau Sport Radio zonder Erik Dijkstra? Jazeker, want hij zit momenteel in het buitenland. Maar we hebben met olympisch kampioen Mark Tuitert als radiopresentator een uitstekende vervanger in huis!

Om 13:30u schakel je in op NPO Radio 1 voor een nieuwe editie van Bureau Sport Radio. Naast Tuitert hebben we nog een oud-topsporter te gast in de studio. Met oud-wielrenner Maarten Tjallingii praten we over de stand van zaken in het Nederlandse wielrennen. Vorig jaar was de Giro d’Italia de laatste grote koers die hij reed. Tegenwoordig is Tjallingii wieleranalist.

Verder gaan we bellen met rugbyer Tim Visser. Hij komt uit Nederland, maar is actief voor het Schotse rugbyteam. Met hem gaan we het hebben over de komende Six Nations Cup, die komend weekend weer van start gaat.

Rugbyschot Tim Visser (Bron: Sportstories.nl)

En hoe moet het nou verder met voetbalclub ADO Den Haag? Deze week is er een karrevracht aan nieuwe spelers in de Hofstad gearriveerd, maar of zij ADO uit de degradatiezorgen gaan halen, is nog maar de vraag. Dat en meer gaan we aan de telefoon bespreken met ADO-coryfee Lex Schoenmaker.

Tot slot is er nog de Verhoorwagen. We gaan het vuur aan de schenen leggen bij tennisster Kiki Bertens. Op de Australian Open was het al in de eerste ronde afgelopen met de Westlandse. Wij van Bureau Sport willen natuurlijk weten hoe dat kan gebeuren. Als zelfs Frank een punt bij Bertens kan maken…

Dus luister vanmiddag via deze link naar Bureau Sport Radio om 13:30u, vlak na De Nieuws BV!

Facebook Comments