Bureau Sport Radio: Henk Grol in de studio, bellen met Leo van Vliet en Tess Wester!

Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat je vanmiddag weer luistert naar een nieuwe aflevering van Bureau Sport Radio. Vooral judo, wielrennen en handbal zullen aan bod komen tussen 13:30 en 14:00u.

Judoka Henk Grol is onze hoofdgast. Frank en Erik gaan met hem praten over het Nederlandse judo, dat de laatste tijd positief in het nieuws komt. Zo won de twintigjarige Frank de Wit vorige week de Grand Slam van Parijs tot 81 kilogram. Grol haalde in 2011 deze prijs ook binnen, maar dan voor judoka’s tot honderd kilo. Bovendien werd afgelopen week bekend dat Den Haag de komende vier jaar het Grand Prixtoernooi in het judo mag organiseren. In november zal de eerstvolgende editie plaatsvinden. Kortom: het Nederlandse judo staat weer goed op de kaart.

Maar onze mannen willen ook graag weten hoe het nu gaat met Grol, die de Bureau Sport Test 2016 glansrijk op zijn naam wist te schrijven.

Verder gaan Frank en Erik in de Verhoorwagen bellen met Leo van Vliet, de koersdirecteur van de Amstel Gold Race. Een pittig gesprek is zeker nodig, want hoe kan Van Vliet nou de legendarische Cauberg uit de finale van ‘onze’ wielerklassieker halen? De Westlandse oud-wielrenner zal zich bij de heren moeten verantwoorden.

Ook komt handbal aan bod. Frank en Erik gaan bellen met handbalkeepster Tess Wester, die nog een jaartje langer bij haar Duitse club SG BBM Bietigheim blijft keepen. Het gaat goed met Wester en haar ploeg, want Bietigheim staat ongeslagen bovenaan in de Bundesliga.

Stem dus de radio om 13.30 uur af op NPO Radio 1. Of luister Bureau Sport Radio via deze link.

Facebook Comments