Bureau Sport Radio: het is weer koers!

Eindelijk, de wielerklassiekers komen er weer aan! Dit weekend rijdt in België het peloton in Omloop Het Nieuwsblad (zaterdag) en Kuurne-Brussel-Kuurne (zondag). Daarom besteedt Bureau Sport Radio vrijdag uitgebreid aandacht aan wielrennen. Ook de toekomst van het Nederlandse voetbal wordt besproken.

Ex-wielerprof Kai Reus schuift aan in de radiostudio. De 31-jarige oud-wielrenner koerste vaak in de klassiekers, alleen wist hij geen op het hoogste niveau te winnen. Reus maakte tijdens zijn carrière veel tegenslagen mee. Zo lag hij in 2007 elf dagen in coma na een harde val met zijn hoofd op het asfalt. Maar Reus beleefde ook een aantal hoogtepunten, zoals het winnen van het WK voor junioren en zijn sterke prestatie in Omloop Het Nieuwsblad van vorig jaar.

We blikken met Reus vooruit op de komende voorjaarsklassiekers, maar we gaan ook aan hem vragen wat hij tegenwoordig doet.

Verder bespreekt Bureau Sport de beroerde staat van het Nederlandse voetbal met de ‘kersverse’ trainer van Jong Oranje. Art Langeler zal plaatsnemen in de Verhoorwagen. Kan hij ons een betere toekomst voor het Nederlandse voetbal garanderen? Frank en Erik willen daar het fijne van weten.

Kortom: stem je radio om 13:30 uur af op NPO Radio 1 óf luister en kijk mee via deze link.

Facebook Comments