Bureau Sport Radio: Thalita de Jong te gast en Robin Haase in de Verhoorwagen

Yes, je werkweek zit er bijna op! Maar voordat jij je beentjes op tafel gooit en iets kouds op de lip zet, is het eerst tijd voor Bureau Sport op NPO Radio 1!

Vanaf 13:30u bespreken onze Frank en Erik het belangrijkste sportnieuws van de afgelopen week. Maar dat doen ze niet alleen. In de studio schuift veldrijdster Thalita de Jong aan.

Thalita de Jong won vorig jaar het WK Veldrijden in het Belgische Heusden-Zolder

En nou horen we je denken: moest zij niet richting het Luxemburgse Bieles om haar wereldtitel te verdedigen? Eigenlijk wel, maar een spierscheur zet een streep door die rekening. Gelukkig gaat ze bij ons vooruit kijken op dat WK en dan met name naar kansen voor de Nederlandse blikvangers die wél aan de start staan: Mathieu van der Poel, Lars van der Haar, Lars Boom, Sophie de Boer, Lucinda Brand en natuurlijk Marianne Vos.

Verder gaan we bellen met de eerste scheidsrechter die wereldwijd een gegeven penalty terugtrok: Pol van Boekel. Bij de bekerwedstrijd FC Utrecht-SC Cambuur gaf hij de thuisploeg een penalty, maar na het zien van de beelden vond de arbiter kwam hij terug op dat besluit.

En natuurlijk hebben we ook weer een Verhoorwagen. Tennisser Robin Haase neemt dit keer plaats in het beklaagdenbankje. Waarom kwam zijn avontuur in de Australian Open dit jaar zo vroeg ten einde?

Luister via deze link vanmiddag live mee. Om 12u sharp begint De Nieuws BV, vanaf 13:30u nemen Frank en Erik het over met Bureau Sport Radio. Dat wordt luisteren!

Facebook Comments