CUIJK! De Bureau Sport Theatertour komt naar je toe!

Hallo Cuijk! Op donderdag 16 maart komt de theatertour van Bureau Sport jullie kant op! Onze Frank en Erik vertellen je op prikkelende, kritische en humoristische wijze, de mooiste verhalen uit de sport. En je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen van het TV-programma!

Sterker nog, onze mannen hebben een speciale uitnodiging voor jou. Kijk maar even.

Een tijdje terug vertelden Frank en Erik bij DWDD al iets meer over de theatershow en ze deden live één van de toponderdelen uit de voorstelling: Sportkaraoke! Wat inmiddels al een hit schijnt te zijn in obscure Japanse karaokebars…

Natuurlijk hebben we ook voor deze show speciale gasten uit de sportwereld. Deze keer bespreken we de sportjaren van jullie burgemeester: Wim Hillenaar. NEC-cultheld Patrick Pothuizen zit in de Verhoorwagen en we gaan Meedoen met voetbalster Kika van Es! Wil je erbij zijn in Cuijk? Bestel dan snel je kaarten bij de Schouwburg Cuijk!

En vind je Cuijk nét te ver weg, dan zijn onze mannen gelukkig ook in tal van andere theaters te bewonderen. Kijk maar eens op onze speellijst. Tot in Cuijk, lieve mensen!

Facebook Comments