Erik over de redding van Twente: ‘alsof Sinterklaas vandaag is langsgekomen!’

FC Twente blijft alsnog behouden voor de Eredivisie. Het blijft een technisch verhaal, maar dat zal onze Erik aan zijn harige reet roesten. “Ik kan niet blijer zijn, dit komt zo onverwachts!”

De beroepscommissie licentiezaken van de KNVB besloot vrijdag het besluit van de licentiecommissie om de Tukkers te laten degraderen naar de Jupiler League terug te draaien. Wel moeten de Tukkers een boete van 181 duizend euro betalen. “Ondanks die boete, heb ik toch de illusie dat dit de redding is van de club. Dik Wessels, een vermogende man, is ook ingestapt bij een reddingsplan. En Jan van Halst wordt technisch directeur. Wij, Twente-fans, kunnen weer kijken naar de toekomst.”

Toch zijn de reacties uit het land niet zo positief als Erik’s reactie. “Ik snap ook wrok van mensen tegen Twente, bijvoorbeeld dat de straf niet hoog genoeg is. Maar twee oud-voorzitters hebben stiekem wanbeleid gevoerd. Ik ben maar een gewone FC Twente-fan. Ik was daar niet bij. De mensen die dat stiekem gedaan hebben moet je straffen. Niet de fans.

Facebook Comments