Evenblij met de Krajiceks: Misa vecht voor kwalificatie Australian Open, Richard houdt ABN aan boord

De Krajiceks zijn hot. Michaëlla Krajicek probeert zich weer te plaatsen voor de Australian Open en Richard Krajicek maakte vandaag op de persconferentie bekend dat ABN Amro hoofdsponsor blijft van het World Tennis Tournament.

Maar vooral het kwalificatietoernooi van Michaëlla zal in de gaten worden gehouden. Gaat het haar eindelijk weer lukken om een Grand Slam te halen in het enkelspel? De afgelopen jaren was Krajicek actief in het dubbelspel – en dat deed ze niet onverdienstelijk – maar een succesje in het enkelspel is alweer even geleden.

De 28-jarige Krajicek won vandaag met 6-2 en 6-0 van een andere Nederlandse: Quirine Lemoine. Misa moet nog twee kwalificatierondes overleven om voor de zesde keer in het hoofdtoernooi van het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar te staan.

Bureau Sport trekt daarom de archieven weer even open, met deze keer een gesprek van onze Frank met Michaëlla in 2012: het jaar waarin Misa voor het laatst deelnam aan het singles toernooi van de Australian Open.

Facebook Comments