Femke Heemskerk terug bij ‘ex’ Marcel Wouda

De kogel is door de kerk, zwemster Femke Heemskerk keert terug bij haar oude coach Marcel Wouda. “Ik verheug me enorm op onze samenwerking en heb er veel vertrouwen in dat we het maximale eruit zullen halen”, laat ze weten op haar eigen website.

Heemskerk brak in augustus vorig jaar met de Franse coach Philippe Lucas, mede door haar teleurstellende Olympische Spelen in Rio. Ze haalde geen medaille met de estafetteploeg en ze kwam op haar favoriete afstand, de 200 meter vrije slag, niet verder dan de laatste plaats in de halve finale. En dat terwijl ze van tevoren nog zo’n goed gevoel over deze Spelen had:

Maar, onze mannen hielden haar in de gaten en wilden meer weten over haar coach-kwestie. Want is dit allemaal wel zo’n goed idee, terugkeren bij Wouda? In deze Verhoorwagen waarschuwden onze Frank en Erik wel dat het niet altijd even verstandig is om terug te keren bij je ex:

Desondanks wenst Bureau Sport Heemskerk veel succes de komende periode met haar ‘nieuwe’ coach. Maar onthoud, we houden haar in de gaten!

Facebook Comments