Fotoverslag Bureau Sport Theatertour met Maarten Tjallingii en Enrico Lacruz

We zijn inmiddels twee weken on the road met de Bureau Sport Theatertour, dus hoog tijd om jullie eens een beeldende indruk te geven van onze show! Zelf dit spektakelstuk bijwonen kan natuurlijk ook; voor vanavond zijn er nog kaarten voor onze show in Theater de Meenthe in Steenwijk!

Een kaarten kosten maar een tientje, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Bestel ze snel via Theater De Meenthe.

Maar wat kan je verwachten? Nou, dat zullen we je eens haarfijn laten zien. Fotograaf Hans Rutgers was bij onze show in Bemmel aanwezig en legde alles op de gevoelige plaat vast. Met oud-wielrenner Maarten Tjallingii en olympisch bokser Enrico Lacruz als gasten!

Bureau Sport ken je uiteraard van ons tv-programma. Al vier jaar zijn we te zien bij de VARA op NPO 3. En in vier jaar komen er aardig wat hoogtepuntjes voorbij natuurlijk. Dus om lekker in de sfeer te komen, beginnen we daar gezellig mee.

Geen sporter is onschuldig. Allemaal hebben ze iets op hun kerfstok, waarvan ze liever hebben dat iedereen het vergeet. Zo ook oud-wielrenner Maarten Tjallingii. Frank en Erik legden hem het vuur aan de schenen! Vanavond in Steenwijk neemt oud-international Kees Kist plaats op het beklaagdenbankje.

Misschien wel ons favoriete onderdeel van Bureau Sport: Meedoen met! Deze keer gaf bokser Enrico Lacruz onze Frank een rechtse hoek op de mild en Erik een uppercut op de kin. In de Meenthe vanavond is oud-schaatser Bob de Jong van de partij voor dit onderdeel.

Ja, die rechtse hoek heeft hij écht geïncasseerd!

Dit heb je nog nooit gezien, zelfs niet in Japan: sportkaraoke! Hoe goed ken jij het commentaar bij bekende sportfragmenten. Frank laat eerst even zien hoe het werkt, daarna zijn jullie aan de buurt.

En het is nog hartstikke leuk om te doen ook! De dame links ging er met een mooie prijs vandoor. Welk fragment zij van formidabel commentaar voorzag, vertellen we natuurlijk nog niet!

Nog een spiksplinternieuw onderdeel voor het theater: de sportjaren van… Wist jij bijvoorbeeld dat deze Maarten Tjallingii behalve een uitstekende wielrenner, ook prima uit de voeten kon op schaatsen? Vanavond vertelt commentator Evert ten Napel over zijn sportjaren. Want hoe je bent in de kleedkamer en op het veld of in de zaal, vertelt heel veel over je!

Dat alles en nog véél meer staat je te wachten als je komt kijken bij onze theatershow! We gaan werkelijk waar het hele land door, dus check snel de speellijst en kom gezellig kijken.

Facebook Comments