Frank en Erik: ‘Albanië outsidertje, maar Frankrijk wint EK!’

Frank en Erik staan binnen de burelen van Bureau Sport bekend als groot voorspellers. Dat is ook niet gek, want zij zagen de zege van Albanië gisteravond al van mijlenver aankomen. Tijd voor een nieuwe update!

Eerder tipte onze Erik Dijkstra Albanië al als één van de mogelijke verrassingen dit EK. “Ik vond ze gisteren sterk, die Albanezen”, aldus de meestervoorspeller zelf. “Ze gaven weinig weg en ze vechten nog echt voor hun vaderland. Daar hou ik van!” En Frank vult aan: “Ze hadden het die Fransen ook al knap lastig gemaakt hè. Albanië is een outsidertje.”

Toch moeten de mannen erkennen dat de winst van dit EK misschien iets te hoog gegrepen is voor Albanië. Erik: “Frankrijk gaat het EK winnen aan de hand van Dimitri Payet. Ik geniet van iemand die tijdens zo’n toernooi in een keer bulkt van de goede vorm. En dat voor iemand die tien jaar geleden nog in een herenmodezaak werkte!”

Maar goed, ook de heer Dijkstra zelf heeft er in zijn jonge jaren aparte bijbaantjes op nagehouden. Welke dat zijn, zie je hieronder!

Facebook Comments