Wat ga je zien in de tweede aflevering van Bureau Rio?

Deze vrijdag is het alweer tijd voor aflevering nummer twee van Bureau Rio! Op NPO 3 gaan onze Frank en Erik om 21:15u weer helemaal los op alles wat met de Olympische Spelen te maken heeft. Lees snel wat je kan verwachten!

Vorige week zagen we dat onze Dafne Schippers nog niet echt bekend is onder de Brazilianen. Gelukkig wel onder onze eigen Olympiërs! Wij vragen hen naar de medaillekansen van onze sprintkoningin in Rio de Janeiro.

In de Olympische stad zelf gaan onze Frank en Erik proberen binnen te dringen in het stadion waar Dafne het moet gaan doen volgende maand. Misschien kunnen ze op die baan wel een tijdelijk Europees record neerzetten.

Ze heeft al een karrenvracht aan medaille, waaronder twee Olympische gouden plakken, maar toch wil hockeyster Ellen Hoog er nog eentje bij. Een gouden, welteverstaan. Frank gaat met haar Olympische tegenstanders slopen. Letterlijk!

We gaan checken of zwemster Femke Heemskerk helemaal vrij is van demonen in onze Verhoorwagen, gaan meedoen met Olympisch kampioen hink-stap-sprong Christian Taylor en Erik fietst het parcours van de Olympische wegwedstrijd in Rio. Letten we even op Steven Kruijswijk?

Verder gaan we de veiligheid van Rio onderzoeken, hebben we de column van Youp van ’t Hek, horen we het verhaal achter de Olympische tatoeage van zwemmer Joeri Verlinden en gaan we weer iets speciaals doen met marathonloper Michel Butter. Én we sluiten iedere week af met een speciale wedstrijd: lopen tegen Dafne! Dit keer met oud-basketballer Francisco Elson. Kijk hieronder snel nog even hoe oud-hockeyster Kim Lammers het er vanaf bracht

Zet de biertjes koud en haal de bitterballen snel in huis, want vrijdag is het weer zover: Bureau Rio! Om 21:15u bij de VARA op NPO 3!

Facebook Comments