Wat ga je zien in de vierde (en laatste) aflevering van Bureau Rio?

Helaas, helaas, aan al het goede komt een eind. En dus ook aan deze serie van Bureau Sport die compleet in het teken stond van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Maar geloof ons, we gaan eruit met een knaller van een uitzending!

We duiken het geheime sprintcentrum op Papendal in met de trainer van Dafne Schippers, Bart Bennema. Hij vertelt onze mannen de ins en outs over de zogenaamde sprintcockpit! En zoals je misschien al gezien had op Instagram gaat Frank een balletje gooien met handbalkeepster Tess Wester. Sowieso handig als je niets wilt missen: volg Bureau Sport ook via Facebook en Twitter.

Voor het eerst in 24 jaar is Nederland weer vertegenwoordigd in de bokssport. Naast Enrico Cruz en Nouchka Fontijn doet ook Peter Müllenberg voor ons mee. En geloof ons, daar wil je geen ruzie mee krijgen. Erik en (vooral) Frank krijgen het flink te verduren tijdens een een rondje sparren.

In de Olympische stad zelf gaan Frank en Erik langs een heel speciaal project midden in de Favela. Ze bezoeken namelijk een badmintonschool waar je Braziliaanse jeugd kennis maakt met sport én wegblijft van de problemen in de stad. Dat wordt een bijzonder item!

We gaan checken of Churandy ‘ik ben blij’ Martina helemaal klaar is voor zijn vierde Olympische Spelen in onze Verhoorwagen, en Erik gaat op bezoek bij een vrouw wiens huis eigenlijk gesloopt moest worden voor de Spelen, maar die weigerde te vertrekken.

We hebben we de column van Youp van ’t Hek, horen we het verhaal achter de tatoeages van turner Bart Deurloo en gaan we weer iets speciaals doen met marathonloper Michel Butter. Én we sluiten iedere week af met een speciale wedstrijd: lopen tegen Dafne! Dit keer met kickbokser Rico Verhoeven. Kijk hieronder snel nog even hoe voetbalster Daphne Koster het er vorige week vanaf bracht.

Geniet ervan zolang het nog kan en kijk de laatste aflevering van Bureau Rio om 21:15u bij de VARA op NPO 3!

Facebook Comments