Van Hanegem: ‘Trots op Feyenoord, schande dat Zlatan werd uitgefloten’

Willem van Hanegem is zo trots als een aap met zeven lullen op zijn Feyenoord. “Toen ik die B-opstelling van United zag, dacht ik: nou moeten we potverdikkie winnen!” De Kromme had maar één puntje van kritiek, maar niet voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst: “Het was schandalig dat Ibrahimovic werd uitgefloten.”

Twee spelers staken er volgens de oud-speler en -trainer van Feyenoord gisteren bovenuit. “Ik vond El Ahmadi één van de besten, hij bleef die spelers van United maar achterna zitten. En Botteghin begon niet zo sterk, maar daarna beet hij zich heel goed vast in zijn tegenstanders.”

Het enige punt waar Van Hanegem zich dus aan stoorde, was dat Ibrahimovic werd uitgefloten toen hij inviel. “Dat slaat nergens op. Je moet ook respect hebben voor een hele goede speler. En hij is een geweldige speler. Tegen Den Haag waren alle supporters geweldig, dan is dit zo jammer. Al waren het er maar een paar.”

Check snel wat de Kromme verder van het spel van Feyenoord vond en wat hij verwacht van de wedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag!

Over de wedstrijd van aanstaande zondag tegen PSV, is Van Hanegem minder positief. “Ik denk dat Feyenoord toch wel een probleem gaat krijgen daar. Al hoop ik het niet, want het zou geweldig zijn als ze in één week PSV en Manchester United een nederlaag toe kunnen brengen.”

Facebook Comments