Alle hoogtepunten van de derde Bureau Rio op een rijtje!

Zo, dat was me weer een uitzending gisteravond. Iets gemist of wil je graag iets terugkijken (wat wij ons goed voor kunnen stellen), dat kan hier!

Als je in Brazilië bent, dan moet je als sportfan natuurlijk naar een voetbalwedstrijd. En het bleek de ideale plek voor onze missie om Dafne Schippers te introduceren bij de Brazilianen. Onze sprintkoningin heeft er weer wat fans bij!

Onze Frank en Erik mogen graag een pijltje gooien. Maar kunnen ze ook een pijltje schieten? Dat zochten ze uit met één van de drie boogschutters die ons landje gaat vertegenwoordigen op de Spelen: Sjef van den Berg.

Wie de spelerslijst van de Braziliaanse hockeyselectie naloopt, komt wat onverwachte namen tegen. Ernst Rost-Onnes en de broers Yuri en Patrick van der Heijden zijn drie Nederlandse jongens met ook een Braziliaans paspoort. En de bondscoach is maar wat blij met ze!

De Olympische ringen zijn het symbool van de Spelen. Veel sporters hebben ze dan ook op hun lichaam getatoeëerd na hun deelname. Zo ook BMX’ster Laura Smulders. Hieronder zie je waar de tattoo is gezet en wat haar motivatie was om ‘m te nemen.

Sifan Hassan zou zomaar een medaille kunnen winnen in Rio. Sterker nog: als ze het niet doet, is ze een jaar lang in tranen! Haar woorden, niet die van ons. Het moet gaan gebeuren op de 800 of 1500 meter!

De aanhouder wint! Yuri van Gelder mag EIN-DE-LIJK naar de Spelen. En daar geniet hij met volle teugen van. De Lord of the Rings wil knallen in Brazilië, maar is hij wel optimaal geprepareerd? We vroegen het hem in de Verhoorwagen.

Wat krijg je als je één van de meest succesvolle Nederlandse voetbalsters ooit laat rennen tegen Dafne Schippers? Een enorm spannende strijd! Check hieronder hoe Daphne Koster het er vanaf brengt tegen onze nationale sprinttrots. Daphne vs. Dafne!

En daarnaast hadden we natuurlijk ook nog de 8 seconden van Michel Butter én Erik’s gesprek met de flessengooier van Londen! Maar die had je allang gezien natuurlijk.

Facebook Comments