Komt allen naar Bureau Sport in het Posthuis Theater in Heerenveen!

Hallo Heerenveen! Op vrijdag 17 februari komt de theatertour van Bureau Sport jullie kant op! Onze Frank en Erik vertellen je op prikkelende, kritische en humoristische wijze, de mooiste verhalen uit de sport. En je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen van het TV-programma!

Sterker nog, onze mannen hebben een speciale uitnodiging voor jou. Kijk maar even.

Een weekje geleden vertelden Frank en Erik bij DWDD al iets meer over de theatershow en ze deden live één van de toponderdelen uit de voorstelling: Sportkaraoke! Wat inmiddels al een hit schijnt te zijn in obscure Japanse karaokebars…

Natuurlijk hebben we ook voor deze show speciale gasten uit de sportwereld. Deze keer zit Heerenveen-trainer Jurgen Streppel in de Verhoorwagen, gaat international Marjolijn Kroon de heren leren korfballen en vertelt schrijfster Nynke de Jong over haar sportcarrière. Wil je erbij zijn in Heerenveen? Bestel dan snel je kaarten bij het Posthuis Theater!

En vind je Heerenveen nét te ver weg, dan zijn onze mannen gelukkig ook in tal van andere theaters te bewonderen. Kijk maar eens op onze speellijst. Tot in Heerenveen, lieve mensen!

Facebook Comments