Louis van Gaal naar PSG? We hopen het!

Na zijn ontslag bij Manchester United zou Louis van Gaal op voetbalpensioen zijn. Maar het zou zomaar kunnen dat de trainer binnenkort weer een baan heeft!

Volgens de Franse media wordt Van Gaal in verband gebracht met het grote Paris Saint Germain! Unai Emery, de huidige trainer van de Parijse club, zit op hete kolen. Momenteel staat PSG op teleurstellende derde plaats met maar liefst zeven punten achterstand op de verrassende koploper Olympique Nice. Bovendien verloor PSG afgelopen weekend met 2-1 van Guingamp. Crisis in Parijs.

Patrick Kluivert, voetbaldirecteur bij PSG, zou de naam van Van Gaal hebben laten vallen om eventueel Emery op te volgen. Van Gaal en Kluivert kennen elkaar heel goed en werkten in het verleden vaker met elkaar samen. Kluivert als speler én assistent-bondscoach van King Louis!

Het lijkt er misschien op dat Louis van Gaal binnenkort een snelcursus Frans moet gaan nemen. We verheugen ons er in elk geval op! De Engelse les was ook zeer geslaagd!

Onze Frank Evenblij tipte Van Gaal drie jaar geleden toenmalig Willem II-spits Ruud Boymans voor Oranje. Misschien dat Frank weer een goed woordje kan doen bij PSG?

Facebook Comments