Theatershows

Wil jij graag weten waar en wanneer de voorstellingen van Bureau Sport in het theater zijn? Wij zetten alle optredens voor je op een rij.

Vrijdag 17 mei – Leiden – Leidse Schouwburg

Vrijdag 24 mei – Capelle aan de IJssel – Isala Theater

Dinsdag 28 mei – Enschede – Wilminktheater

Woensdag 29 mei – Amsterdam – Koninklijk Theater Carré

In 2017 waagden Frank Evenblij en Erik Dijkstra de sprong van tv naar theater en brachten hun geliefde Bureau Sport op de planken. Ze speelden voorstellingen door het hele land waaraan het publiek, maar ook zeker zijzelf, ontzettend veel lol beleefden. Tijd dus voor een volgende ronde.

Vanaf oktober 2018 tot en met mei 2019 touren Frank en Erik opnieuw langs de theaters. Met als finale een speciale Bureau Sport XXL editie op 29 mei 2019 op het centre court van het Nederlands theater, Koninklijk Theater Carré.

Tijdens deze tweede tournee ontvangen de presentatoren nieuwe gasten met nieuwe verhalen. Veel vertrouwde Bureau Sport-elementen komen terug: het publiek zal getuige zijn van messcherpe interviews in de verhoorwagen en tijdens meedoen met onthullen bekende topsporters de fijne kneepjes van hun vak.

Daarnaast deelt het tweetal opzienbarende verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht, of te gênant om uit te zenden. Theater biedt, in tegenstelling tot tv, alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sportjournalistieke carrière van beide heren.

Reken op een interactieve, prikkelende en vrolijke avond totaaltheater met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik: boordevol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

Facebook Comments