STAGE: Ben jij een enorme sportliefhebber, blogger en social media talent in één?

En ben je nog op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan is dit je kans! Want Bureau Sport is voor de internetredactie vanaf augustus 2016 op zoek naar een stagiair (m/v) die veel meer mag doen dan alleen koffie halen.

We zijn op zoek naar iemand met een oprechte liefde voor sport en een vlotte pen. Je creëert makkelijk allerlei soorten content: schrijven, fotograferen, filmen of snel even iets editen. Als je blogger/vlogger bent (met kennis van WordPress) is dat een pre. Digitale media zoals Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter hebben sowieso geen geheimen voor je. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om de redactie te ondersteunen en samen te werken met andere redacteuren.

Tijdens je stage zit je elke dag met je neus bovenop de Trending Topics en
bedenk je samen met de andere redacteuren invalshoeken voor nieuwe posts op bureausportonline.nl. Samen werk je aan een contentkalender en de dagelijkse oplevering van de posts.

Kortom, een unieke leerervaring bij een van de leukste sportredacties van Nederland!

Taken:
– voorbereiden en schrijven posts voor bureausportonline.nl
– sporters bellen voor interviews, bijdragen, columns
– het beste van het web spotten (tweets, video’s, enz)
– beheer social media zoals Facebook, Instagram en Twitter
– statistieken bijhouden
– het maken van de nieuwsbrief

De stagevergoeding is marktconform. De redactie is midden in het centrum van Amsterdam gevestigd.

Reageer snel
Ben jij dit unieke talent dat wij zoeken? Wacht dan niet langer en stuur ons vandaag nog je CV en een korte motivatie. Daarnaast zouden we graag een leuke zelf bedachte korte post (passend binnen bureausportonline.nl) van je lezen, zodat we je schrijftalent een beetje kunnen beoordelen.

Contact: Joaney Hofs: joaney@themediabrothers.nl

Facebook Comments