Theatertour Bureau Sport dendert door naar Bodegraven en Steenwijk!

Jongens, jongens, wat hebben wij de smaak te pakken na ons theaterdebuut in de Amsterdamse Tobacco. En er is goed nieuws: jij kan er binnenkort ook bij zijn!

Zo zijn we aanstaande vrijdag (13 januari) alweer te vinden in het CC Evertshuis in Bodegraven! En niet alleen onze Frank en Erik zijn er, ze nemen ook speciale gasten mee. Zo gaan ze meedoen met oud-toptennisser Martin Verkerk en niemand minder dan Hein Vergeer wordt ondervraagd over zijn sportjaren. En om je een beeld te geven hoe dat eruit gaat zien; zo deden we dat in het Tobacco Theater met Erik van Muiswinkel.

Excuus voor de geluidskwaliteit, ook dat was een try-out.

Een dag later staan onze mannen in TOP Bemmel, maar die zaal zit al bommetjevol. Te gast zijn dan oud-wielrenner Maarten Tjallingii en olympisch bokser Enrico Lacruz! Kan je er deze vrijdag niet bij zijn, maar wil je Frank en Erik wel op korte termijn zien? Kom dan naar Oldenzaal of Steenwijk.

De theatertour strijkt namelijk neer in Stadstheater De Bond op donderdag 19 januari en een dag later staan we in Theater de Meenthe op de planken.

En dan willen jullie natuurlijk weten wie er te gast zijn! In Oldenzaal is wielrenner Tom Veelers te gast, samen met topscheidsrechters Bas Nijhuis. En op vrijdag in Steenwijk komen olympisch kampioen Bob de Jong en voormalig profvoetballer Kees Kist langs!

Kortom: haal snel je tickets, want dit spektakel wil je niet missen!

Facebook Comments