De Verhoorwagen met…de bondscoach van Jong Oranje, Art Langeler

Waar moet het heen met het Nederlandse voetbal. We blijven maar dalen op de wereldranglijst en veel lichtpuntjes zien wij van Bureau Sport om eerlijk te zijn niet. Als nieuwe trainer van Jong Oranje moet Art Langeler ons redden! Hoog tijd om hem te onderwerpen aan een stevig verhoor.

Begin deze week werd duidelijk dat Langeler zijn toekomst als trainer voortzet bij de KNVB als eindverantwoordelijke van het belofteteam van Oranje. Het was al bekend dat hij na dit seizoen zou stoppen met zijn werkzaamheden bij PSV. Frank en Erik zijn benieuwd welke stappen Langeler de komende jaren gaat zetten in zijn carrière. Eindigt hij, net als Foppe (ook ooit bondscoach van Jong Oranje), bij het Nederlands vrouwenelftal?

Bureau Sport vindt het hoogst tijd om bondscoach Art eens even stevig aan de tand te voelen. Hoe zit het nu eigenlijk met de toekomst van het Nederlands elftal? Zijn al die jonge spelers op hun zestiende werkelijk al van die verwende diva’s?

En nu we PSV toch al even genoemd hebben: de Eindhovenaren staan straks tegenover Feyenoord in de Kuip! En met wie kan je beter op die wedstrijd vooruit blikken, dan met oer-PSV’er (en Helmonder) Berry van Aerle?

Facebook Comments