‘Ik vertrek als legende’: de zeven beste tweets van Zlatan Ibrahimovic

In Zweden is zijn naam een werkwoord: ‘zlatanera’, oftewel domineren. En domineren doet Zlatan Ibrahimovic niet alleen op het voetbalveld, maar ook op Twitter. Op de dag dat Zlatan zijn laatste wedstrijd voor PSG speelt in Parc des Princes, zet Bureau Sport zijn zeven meest spraakmakende tweets op een rijtje.

1. Zlatan vs. Twitter

Tsja, er is maar één iemand die een medium met maandelijks zo’n 310 miljoen actieve gebruikers uitdaagt. Maar ze hebben wel lef bij Twitter, want ze zijn niet op zijn verzoek ingegaan.

2. Zlatan vs. de wereld

Hij is voor de duivel niet bang, onze Ibracadabra. Nou is Bureau Sport dat ook niet, hoewel dit filmpje ons deed twijfelen:

3. Zlatan vs. het menselijk ras

Bureau Sport stelt voor bij zijn volgende club iedere keer de muziek van Jaws ingestart wordt als Zlatan scoort.

4. Zlatan vs. The Special One

Zlatan heeft een duidelijke mening over José Mourinho: :”Hij is een ster. De eerste keer dat hij mijn vriendin ontmoette zei hij: ‘Helena, jij hebt één taak. Geef Zlatan eten, laat hem slapen en maak hem blij’. Ik mag hem wel.” Maar tijdens de Champions League-confrontatie tussen PSG en Chelsea in 2014 was de liefde toch even bekoeld.

5. Zlatan vs. de wijze mannen

Een wijze man vertelde ons ooit dat sommige goals onmogelijk zijn om te maken. Toen kwam Zlatan.

6. Zlatan vs. Blaise Matuidi

Bij PSG spelen Ibrahimovic en de Franse international Blaise Matuidi natuurlijk samen, maar helaas voor Nederland lette Matuidi iets te goed op tijdens de training bij de Franse club. Tenminste, dat vond Zlatan.

7. Zlatan vs. PSG

Om 21:00u is het zover. Dan zal Zlatan Ibrahimovic voor het laatst als speler van PSG te bewonderen zijn in het Parc des Princes. En dat zullen de mensen weten!

Facebook Comments