5 Redenen

Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Het woei en het stormde de afgelopen week. Prima weer om op de bank te ploffen en naar topatleten te kijken. En klamp u maar stevig vast, want het kan er dit weekend stevig aan toe gaan!

Zoals altijd geven wij van Bureau Sport u graag een top vijf aan sportevenementen mee, zodat men met een gerust hart achter de buis kan kruipen.

1. Fanny Blankers-Koen Games

In Hengelo wordt weer het grootste atletiekspektakel in Nederland gehouden. Dafne Schippers, Sifan Hassan en Churandy Martina zullen de vele spieren in hun lichaam toonbaar maken tijdens de wedstrijden op zondag. Het atletiekgeweld is te volgen via een stream op NOS.nl.

ZenderEurosport
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip15:00

2. Glory Kickboxing in Parijs!

Het is weer tijd voor knockouts, titels, bloed en gebroken dromen. Glory #42 zal zich afspelen in Parijs, de stad van de liefde. Maar nu even de stad van tandjes tuffen. Onzer eigen Nieky Holzken mag het opnemen tegen Cédric Doumbé uit Frankrijk. Hij zal getergd zijn, want tijdens Glory Collision bleek Doumbé de eerste die in staat was om van Holzken te winnen. Ook Murthel Groenhart komt ook in actie, hij vecht tegen de Armeen Harut Grigorian.

ZenderNOS.nl
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip19:30

3. De Finales op Roland Garros

Zo bereid je je voor op een finale. Na wat rek- en strekwerk won Novak Djokovic vorig jaar de finale van Andy Murray. Zaterdag is het weer zo ver. Eerst staat de finale van de vrouwen op het programma. De verassing van het toernooi, de ongeplaatste Jelena Ostapenko, mag het opnemen tegen Simona Halep. Zondag volgen de mannen en dan zal blijken wie Djokovic op zal volgen. De Djoker zelf is in de kwartfinale door Dominic Thiem in drie sets naar huis gestuurd.

ZenderNOS.nl
DatumZondag 10 juni
Tijdstip14:15

4. GP Montreal

Max Verstappen mag weer op een bijzonder aantrekkelijk circuit zijn kunsten laten zien. Vorig jaar werd hij verdienstelijk vierde in Canada en hield hij onder meer Nico Rosberg achter zich. Dit jaar zal hij zijn pijlen op een podiumplek willen richten, maar met een aantal verraderlijke bochten wil er nog wel eens iemand uitvallen op het circuit in Montreal.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip16:00

5. Tom stapt weer op de fiets

Zijn roze trui is veilig opgeborgen. De versieringen rondom zijn huis zijn veelal weggehaald. Maastricht is weer rustig. Maar zaterdag stapt de winnaar van de Giro weer op de fiets in de Ronde van Zwitserland. Een aantal jaar geleden was dat de plek waar de mannen van Bureau Sport besloten om op geheel eigen wijze Robert Gesink aan te gaan moedigen. Kleine kans dat Bassie en Adriaan dit jaar ook weer op de bergen in Zwitserland staan.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip20:00
Facebook Comments