5 Redenen

Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Geachte heer/mevrouw/persoon/uniseks kaplaars,

Er staat wederom een magistraal sportweekend op u te wachten en het enige wat u hoeft te doen is uw zitvlak op een comfortabele plek te laten rusten en met de lellen die u handen noemt de afstandsbediening te pakken.

Zie hier onze kijktips:

1. De laatste cross van het seizoen

Jeffrey Herlings blaakt van het zelfvertrouwen! En terecht, want voor iemand die zo ontzettend veel Red Bull drinkt, heeft hij nog een schitterende glimlach. Daarnaast won hij de laatste MXGP in eigen land, lang niet slecht. Helaas werd de heer Antonio Cairoli in Assen voor de negende keer wereldkampioen. Herlings, die in het begin van het seizoen door blessures werd gekweld, zal hopen op een mooie afsluiting van het seizoen. Hopelijk één waarmee hij Cairoli aangeeft: ‘ik word volgend jaar de nieuwe wereldkampioen!’

ZenderEurosport
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip15:00

2. Max op het podium?

Na veel gebakkelei lijkt Max Verstappen dan toch zijn bolide over een finishlijn te kunnen rijden. Het circuit van Singapore is met haar vele bochten in principe op het lijf geschreven van de Red Bull-machines. Het is te lang geleden dat we Max met een oversized fles champagne in de weer hebben zien gaan. Daarom gaan we in de schemering van Singapore voor het podium!

ZenderNOS.nl
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip19:30

3. Cocu Vs. Gio

Er was eens, heel lang geleden, een voor Feyenoordfans gitzwarte dag. In het Philips Stadion werd met maar liefst 10-0 verloren van de mannen uit Eindhoven. De tijden zijn veranderd, Feyenoord speelt Champions League. Maar daar kreeg het team woensdag ook een stevige oorwassing. Niet één met dubbele cijfers, maar het krachtverschil was overduidelijk. Giovanni van Bronckhorst zal het team weer moeten oppeppen om tegen PSV weer wat aan zelfvertrouwen te herwinnen. Een nieuwe mokerslag zou wel eens in de Rotterdamse koppies kunnen gaan zitten.

ZenderNOS.nl
DatumZondag 10 juni
Tijdstip14:15

4. Tennissen voor het Vaderland

Paul Haarhuis mag zijn manschappen weer in het oranje hijsen. De vorige keer was het retespannend, maar het eindigde gelukkig met een fles champagne die werd leeggeschonken in de nek van de bondscoach. Jean-Julien Rojer heeft helaas afgezegd voor de wedstrijden tegen Tsjechië, hij wordt vervangen door Matwe Middelkoop. De ogen zullen eerst gericht worden op Thiemo de Bakker en Robin Haase, zij mogen het karwei gaan beginnen.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip16:00

5. WK Triatlon in Rotterdam

Een triatlon, alleen het woord al is vermoeiend. Toch zijn er voldoende atleten die er zin in hebben, zaterdag in Rotterdam. Het parcours is compact en beperkt zich tot een bescheiden, maar prachtig stukje Rotterdam. Het evenement wordt live uitgezonden op NPO 1 en is ook te volgen via radio en het internet. De mannen beginnen eerst, de vrouwen volgen twee uur en drie kwartier later. Wij zijn benieuwd.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip20:00
Facebook Comments