Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Nu Sinterklaas weer in het land is zal hij ongetwijfeld op een aantal eredivisietribunes opduiken. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar wij van Bureau Sport raden de goedheiligman aan om dit weekend ook zeker de andere sporten in de gaten te houden. Daarom hebben wij speciaal voor de Sint een aantal tips op een rijtje gezet.

1. De laatste Grand Prix van het seizoen

Helaas maar waar. Zondag is alweer de laatste Formule 1-Grand Prix van het jaar. Het seizoen wordt afgesloten in Abu Dhabi op het schitterende Yas Marina Circuit. De race begint aan het einde van de middag als de zon nog schijnt, maar eindigt in het pikkedonker. Hopelijk kan Verstappen in de laatste race van dit turbulente seizoen nog voor wat spektakel zorgen.

ZenderEurosport
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip15:00

2. Liverpool krijgt Chelsea op bezoek

Potverdikkie! Het is alweer raak in de Premier League. Opnieuw een mooi affiche om naar uit te kijken. Zaterdag ontvangt Liverpool namelijk de regerend kampioen Chelsea op Anfield. Mocht Liverpool winnen dan komen ze op gelijke hoogte met The Blues die momenteel derde staan met 25 punten.

ZenderNOS.nl
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip19:30

3. Wereldbeker veldrijden in Zeven

Na de overwinning van Mathieu van der Poel vorige week in het Deense Bogense kijken wij natuurlijk weer uit naar de volgende overwinning van onze landgenoot. Zaterdag gaat hij van start in de vijfde wereldbekerwedstrijd in Zeven. De eerste vier werden glansrijk door hem gewonnen. Wij verwachten dat daar nummer vijf ook bij gerekend kan worden.

ZenderNOS.nl
DatumZondag 10 juni
Tijdstip14:15

4. Hockey World League in Auckland

Aan de andere kant van de wereld nemen onze hockeysters deel aan de Hockey World League. Na drie overwinningen in de groepsfase speelde Oranje afgelopen donderdag de kwartfinale tegen China. Deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. In de halve finale van zaterdag moeten de dames tegen Zuid-Korea. De finale staat voor zondag gepland.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip16:00

5. Super G World Cup in Lake Louise

Nu er genoeg sneeuw ligt in de bergen worden de alpineskiërs weer tot leven gewekt. In Canada beginnen de mannen van de Super Giant Slalom aan hun eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. In de afdaling van Lake Louise worden er snelheden rond de 120 kilometer per uur gehaald. Een waar genot om naar te kijken.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip20:00
Facebook Comments