Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Ja, het is weer weekend! We mogen weer, Max mag weer, Cristiano mag weer! Bureau Sport zet elk weekend vijf mooie evenementen voor je op een rijtje, zo ook deze week. Waar moet je even voor gaan zitten? We leggen het uit.

1. De Hel van het Noorden

We beginnen met één van de hoogtepunten dit weekend: Parijs-Roubaix. De Belgen rouwen omdat het de laatste rit van wieler-hoogheid Tom Boonen is. Mocht hij winnen, dan wordt hij de recordhouder van Parijs-Roubaix. Voor de Nederlanders is de hoop gevestigd op Niki Terpstra en Dylan van Baarle. Lars Boom lijkt op het moment niet echt in vorm, net als Sagan trouwens, die zich nog niet heeft kunnen laten zien in de voorjaarsklassiekers.

ZenderEurosport
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip15:00

2. Korfbalfinale

In de Ziggo Dome staat het hoogtepunt van elke korfballiefhebber op het programma. De Korfbalfinale tussen Blauw-Wit en TOP/Quoratio. Zij gaan uitmaken wie de titel van de Korfbal League op kan eisen. Vorig jaar won TOP de finale en ook in de reguliere competitie staan ze boven Blauw-Wit, maar een finale in de Ziggo Dome is een wedstrijd op zich.

ZenderNOS.nl
DatumZaterdag 9 juni
Tijdstip19:30

3. F1: GP China

De snelheidsmaniakken kunnen weer aan hun gerief komen dit weekend! Max kan weer in zijn bolide klimmen en Nederland verbazen met zijn stuurkunsten. De GP in Melbourne zorgde voor wat tempering in de verwachtingen rondom Max, zeker nu blijkt dat er aan de Red Bull-wagen nog wel wat gesleuteld mag worden. Desondanks zal half Nederland zondag de slaap weer uit zijn ogen wrijven om Verstappen junior aan het werk te zien.

ZenderNOS.nl
DatumZondag 10 juni
Tijdstip14:15

4. Madrileense Derby

Jesus Christ(iano Ronaldo) mag weer vanuit de hemel neerdalen om zijn kunsten te laten zien. Eerder dit seizoen was het ook al het feestje van de man met het mongoloïde standbeeld. Hij scoorde een hattrick en liet zijn overwinningsposes de revue passeren. Heeft iemand trouwens al uitgezocht of de kunstenaar van het Cristiano-standbeeld niet gewoon een Messi-fan is? We dwalen af. Zondag: Zidane versus Simeone. De Madrileense derby.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip16:00

5. The Masters

Gedurende de week waren ze al bezig, maar de apotheose van The Masters valt op zondag. Het valt te bezien of de slotdag net zo chaotisch verloopt als vorig jaar. Toen gooide titelhouder Spieth zijn voorsprong bij The Masters volledig weg op de 12de hole. Danny Willett ging er toen met het groene jasje vandoor.

ZenderZiggo Sport
DatumZondag 10 juni
Tijdstip20:00
Facebook Comments