Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Het sportweekend ziet er weer heerlijk uit! Bij het tennis kan Murray de nieuwe nummer een van de wereld worden. Hoe anders is dat voor Michael van Gerwen, die door niets of niemand lijkt worden gestopt. Dit, en veel meer komend weekeinde.

1. Murray nummer één?

De tenniswedstrijden van het ATP-masterstoernooi in Parijs zijn van hoog niveau, interessanter nog is de titanenstrijd tussen Andy Murray en Novak Djokovic, de nummer één van de wereld. Die twee tegenover elkaar zou de droomfinale zijn, maar dat is al uitgesloten. Djokovic vloog eruit tegen Marin Cilic. De grote voorsprong die de Serviër ooit had op Murray, is geslonken. De Schot aast op de eerste plek van de wereldranglijst. Nog een overwinning in dit toernooi en Murray voert de wereldranglijst aan.

Zender: FOX Sports 4
Datum: zaterdag 5 november en zondag 6 november
Tijd: 14:00 uur en 18:30 uur

2. New York, New York

Hoewel de New York City Marathon niet een van de snelste marathons is, behoort deze wel tot een van de mooiste. Er wordt gelopen in Staten Island, Brooklyn, Queens, The Bronx en Manhattan, een beter beeld van New York krijg je niet. Het uitzicht mag dan wel mooi zijn, maar toch zien we graag ook een nieuwe snelle tijd. Het record dateert alweer uit 2011, toen Keniaan Geoffrey Mutai de 2:05.06 uur aantikte.

Zender: Eurosport 1
Datum: zondag 6 november
Tijd: 17:00 uur

3. Rugby League Four Nations

Lekker bikkelen voor de televisie met de rugbyers uit Engeland, Australië, Schotland en Nieuw-Zeeland. Dat Australië de huidige wereldkampioen is en dat Engeland momenteel de nummer een van de wereld is, maakt allemaal niet uit. Tijdens dit toernooi wordt pas echt uitgemaakt welk team de beste en sterkste is. Australië en Nieuw-Zeeland hebben hun eerste winst in ieder geval al te pakken.

Zender: RTL 7
Datum: zaterdag 5 november
Tijd: 18:00 uur

4. Wie stopt Mighty Mike?

Waar houdt het op bij Michael van Gerwen? Er word hem geen strobreed in de weg gelegd in aanloop naar het WK. Vorige week werd hij al Europees kampioen. En hoe. Hij verpulverde tegenstander Mensur Suljovic door met 11-1 te winnen. Mighte Mike is unbeatable, of weet iemand hem dit weekend af te stoppen in Glasgow bij de World Series Finals?

Zender: RTL 7
Datum: zaterdag 5 november en zondag 6 november
Tijd: en 18:00 uur

5. Derby-time!

Blijven de Spurs in het spoor van de koplopers, of gaan The Gunners door met waar ze gebleven zijn, winnen? De Premier League gaat weer lekker door met zijn krakers, zondag is het derby-time in Londen met Arsenal en Tottenham Hotspur. Het is hopen op van die heerlijke acties van Mesut Ozil en meer goals van ‘onze’ Vincent Janssen. Hij zou zich zomaar onsterfelijk kunnen maken door deze pot te beslissen.

Zender: Ziggo Sport (kanaal 14)
Datum: zaterdag 5 november en zondag 6 november
Tijd: 13:00 uur

Facebook Comments