Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Het is moeilijk kiezen in dit bomvolle sportweekend! Check hier onze tips:

1. Wereldbeker schaatsen

Bij de KNSB-Cup stonden de kwalificatietickets op het spel, nu gaat het Wereldbekerseizoen ook echt van start! First stop: het Chinese Harbin. Nederlandse toppers als Sven Kramer, het grote talent Kai Verbij en Ireen Wüst zijn er allemaal bij. Nederlands succes lijkt daarom wel een zekerheidje.

Zender: NOS.nl
Datum: Zaterdag 12 november en zondag 13 november
Tijd: 19:15u en 19:30u

2. Luxemburg – Nederland

17 november 2007. Het Nederlands elftal speelde tegen Luxemburg, een wedstrijd die werd gewonnen met 1-0. Door een doelpunt van Danny Koevermans. Ja, ook hij heeft in Oranje gespeeld. Het is vergelijkbaar met het Oranje van nu, dat ook veel ‘onervaren’ voetballers kent. Maar goed, ze wonnen toen wel. Dit weekend weer, maar dan met een doelpunt van Marten de Roon?

Zender: NPO 1
Datum: Zondag 13 november
Tijd: 17:50u

3. Rosberg kampioen?!

Nog twee races mogen we hopen op unieke prestaties van Max Verstappen, daarna is dit Formule 1-seizoen over. Hoogstwaarschijnlijk met Nico Rosberg als wereldkampioen, hij kan dit weekend die titel al achter zijn naam schrijven. Of komt regerend kampioen Lewis Hamilton op het allerlaatste moment nog met een Houdini-act, een kamikazeactie? En haalt Max Verstappen nog een podium plek? De verwachtingen zijn hoog voor de race op Autodromo José Carlos Pace in São Paulo.

Zender: Ziggo Sport
Datum: Zondag 13 november
Tijd: 17:00u

4. Mighty Mike goes on

In de Grand Slam of Darts nemen de beste darters van de wereld het weer op tegen elkaar. Beter gezegd, ze nemen het op tegen Mighty Mike, Michael van Gerwen. Hij lijkt geen Major-toernooi te kunnen verliezen en hij is op zoek naar een nieuw record: de langste reeks overwinningen. De teller staat nu op 23, een record dat hij nu deelt met Phil Taylor. Bovendien is dit de laatste krachtmeting voor het WK. So, game on!

Zender: RTL 7
Datum: Zaterdag 12 november en zondag 13 november
Tijd: 18:00u en 17:30u

5. Van der Poel in Gavere

Mathieu van der Poel gaat nog altijd aan de leiding in het Superprestigeklassement. Drie wedstrijden, drie zeges. De cyclocrossen van Gieten, Zonhoven, Ruddervoorde waren allemaal voor de Nederlander, met telkens Wout van Aert achter zich. Maar blijft dat zo in de vierde manche van de Superprestige in Gavere?

Zender: Ziggo Sport (kanaal 14)
Datum: Zondag 13 november
Tijd: 14:55u

Facebook Comments