Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Toegegeven, volgens Pietje P’s weerbericht wordt het vandaag best een mooie dag. Hier en daar wat bewolking, maar de zon laat zich veelvuldig zien. Lekker natuurlijk, maar toch geeft Bureau Sport je vijf redenen waarom jij dit weekend niet van je bank af hoeft te komen!

1. Tour de France: etappe 14 en 15

Kan Bauke Mollema in het spoor van Chris Froome blijven, of misschien zelfs dichterbij komen? We gaan het de komende twee dagen zien in twee spannende Tour-etappes, net na de prachtige overwinning van Tom Dumoulin. De renners rijden over 208,5 kilometer van Montélimar naar Villars-les-Dombes in de etappe van zaterdag, met twee collen van de vierde categorie.

Zender: NPO 1
Datum: Zaterdag 16 juli/zondag 17 juli
Tijd: 14:10u/13:05u

2. Davis Cup: Nederland-Rusland

Het Nederlandse Davis Cup-team probeert in Moskou de 2-0 achterstand tegen Rusland terug te brengen tot 2-1 door het dubbelspel te winnen. Dat zal nog een pittige klus worden, want de Oranje-mannen hebben nog niet veel klaar kunnen spelen tot nu toe.

Zender: Ziggo Sport, kanaal 14
Datum: Zaterdag 16 juli/zondag 17 juli
Tijd: 12:00u/11:00u

3. The Open Championship golf

Golf op hoog niveau bij The Open Championship vandaag! Alle topgolfers zijn afgereisd naar Engeland. Jordan Spieth en Rory McIlroy zijn mannen om in de gaten te houden, net als Jason Day en Dustin Johnson.

Zender: Ziggosport kanaal 14
Datum: Zaterdag 16 juli
Tijd: 17:00u

4. Kiki Bertens in kwartfinale Gstaad

Op vrijdag moest ze binnen een paar uur twee wedstrijden spelen, maar dat deerde Kiki Bertens niets. Ze staat keurig in de kwartfinale van het WTA-toernooi in Gstaad. Vandaag treft ze daarin Irina Khromacheva. Op papier een te nemen horde, want de Russische is de nummer 117 van de wereld.

Zender: Livestream via http://www.wtatennis.com/live-stream/live-stream
Datum: Zaterdag 16 juni
Tijd: Vanaf 12:00u

5. World Matchplay darts

Michael van Gerwen gaat proberen om zijn titel te verdedigen bij de World Matchplay darts. Het was voor het eerst in jaren dat Phil Taylor de finale niet won. The Power zal erop gebrand zijn om zijn titel weer terug te pakken. Zondag worden de wedstrijden in de eerste ronde gespeeld.

Zender: RTL 7
Datum: Zondag 17 juli
Tijd: 18:00u

Facebook Comments