Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de TV zit

Komend weekend staan er weer genoeg mooie sportwedstrijden op het programma! Alleen kunnen wij van Bureau Sport ons goed voorstellen dat je niet kunt kiezen wat je allemaal wilt zien. Daarom hebben wij dit handige overzicht voor je!

1. WK Darts

Haal de chips uit de kast en trek maar een koud biertje open: dit weekend worden de eerste rondes van het WK Darts afgewerkt! Zo komt Michael van Gerwen vanavond al in actie. Mighty Mike is niet de enige Nederlander die dit weekend in actie komt, maar Benito van de Pas en Jermaine Wattimena gooien ook hun pijltjes.

Zender: RTL 7
Datum: Zaterdag 17 december en Zondag 18 december
Tijdstip: 14:00u en 20:00u

2. Oranje op het EK handbal

We kunnen zondag Europees kampioen handbal worden! Het kan de eerste titel van de Nederlandse handbalvrouwen ooit worden, maar dan moet eerst Noorwegen/Frankrijk verslagen worden. Maar Oranje is in vorm en heeft nog een appeltje te schillen met Noorwegen vanwege de verloren WK-finale van vorig jaar!

Zender: Ziggo Sport (Select)
Datum: Zondag 18 december
Tijdstip: 18:00u

3. De topper in de Eredivisie

Uiteraard kan de topper uit onze hoogste voetbalcompetitie niet in dit lijstje ontbreken. Ajax en PSV moeten winnen om aansluiting te houden met koploper Feyenoord. Buiten dit gegeven is deze topper altijd de moeite waard om te kijken!

Zender: FOX Sports
Datum: Zondag 18 december
Tijdstip: 16:45u

4. Aanhaken of afhaken voor Man City of Arsenal

Met zoveel topteams in de Engelse competitie kunnen liefhebbers van het Engelse voetbal iedere week hun hart ophalen. Zo ook aanstaande zondag, wanneer Arsenal bij Manchester City op bezoek gaat. Dit duel is voor beide teams cruciaal, want de verliezer haakt voorlopig af in de titelstrijd met koploper Chelsea en Liverpool. Laten we hopen dat deze wedstrijd net zo doelpuntrijk wordt als die van 2013/2014.

Zender: Ziggo Sport Voetbal
Datum: Zondag 18 december
Tijdstip: 17:00u

5. Schaatsdocu Christijn Groeneveld

In 2014 liep schaatser Christijn Groeneveld een zware rugblessure op. Daarvan is hij nog steeds aan het revalideren. Studio Sport volgde Groeneveld anderhalf jaar lang en daarover is de documentaire Vallen en opgestaan gemaakt. Sven Kramer, Roy Boeve en Gerard Kemkers komen ook aan het woord.

Zender: NPO1 en NOS.nl
Datum: Zondag 18 december
Tijdstip: 17:10u

Facebook Comments