Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Zomer in Nederland, mensen! Weinig zon, maar wel een prima temperatuurtje. Gelukkig hoef jij je bank dit weekend niet af, want er is weer voldoende mooie sport op tv!

1. Max Verstappen op Hockenheim

Het is een circuit in Duitsland waar de familie Verstappen met gemengde gevoelens aan denkt. In 1994 vloog de auto van Jos in brand in de pitlane. Laten we hopen dat zo’n incident Max bespaard blijft vandaag en morgen. Zaterdagmiddag is de kwalificatie, zondag de race!

Zender: Ziggo Sport (kanaal 14)
Datum: Zaterdag 30 juli/zondag 31 juli
Tijd: 14:00u/14:00u

2. Clásica San Sebastián

Terwijl de meeste toprenners hun vizier op de criteriums en al op de Olympische Spelen hebben, wordt ook de Clásica San Sebastián verreden. Alberto Contador gebruikt de Clásica om zich te testen voor Rio. Hij kwam in de Tour hard ten val en hoopt net op tijd fit te zijn voor de Spelen. Bij onze Belgische vrienden is de koers te volgen.

Zender: Één
Datum: Zaterdag 30 juli
Tijd: 15:25u

3. PGA Championship golf

Golfer Joost Luiten heeft gisteren ternauwernood de cut gehaald voor het PGA Championship in Springfield, Amerika. Hij staat op plek 70 met nog twee speeldagen te gaan, met negen slagen meer dan de toploper van dit moment: Jimmy Walker.

Zender: Ziggo Sport (kanaal 14)
Datum: Zaterdag 30 juli/zondag 31 juli
Tijd: 20:00u/21:00u

4. Beachvolleyball Klagenfurt

Gisteren stapte Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst uit voorzorg het toernooi vanwege knieklachten bij Nummerdor, maar het duo Brouwer/Meeuwsen komt zaterdag wel in actie. Om 13:00u spelen zij tegen de Brazilianen Ricardo en Andre, te kijken via de livestream!

Zender: Ziggo Sport (kanaal 14) of livestream via https://www.youtube.com/user/videoFIVB/featured
Datum: Zaterdag 30 juli/zondag 31 juli
Tijd: 15:30u/10:00u

5. Johan Cruijff Schaal

De eerste voetbalprijs van dit seizoen wordt zondagavond vergeven. Landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord staan in de Amsterdam ArenA tegenover elkaar. Het wordt een bijzondere ontmoeting, al is het maar omdat Susila Cruijff, de dochter van Johan, de prijs uit gaat reiken aan de winnaars.

Zender: SBS6
Datum: Zondag 31 juli
Tijd: 18:00u

Facebook Comments