5 Redenen

Vijf redenen waarom jij dit weekend voor de tv zit

Het verkiezingsstof is gaan liggen, je kan weer rustig op de bank plaatsnemen en genieten van al het moois dat dit sportweekend je te bieden heeft. Geen mannen in maatpakken, maar in voetbaltenues, jerseys en spandex. Bureau Sport loopt het weekend met je door!

1. Tennis: Indian Wells

Een ATP-toernooi met grote namen; Indian Wells, gelegen nabij het Joshua National Park in Amerika. Eerder dit toernooi kegelde Federer Nadal uit het toernooi. Nick Kyrgios won zijn tweede duel op rij met Novak Djokovic. Kortom, het is nu al een interessant toernooi. De tennisliefhebbers kunnen zondag hun hart ophalen als de finale live wordt uitgezonden op FOX.

Zender: FOX Sports 4
Datum: Zondag 19 maart
Tijdstip: 21:30

2. FC Barcelona-Valencia

In Camp Nou ontvangt FC Barcelona Valencia. Vorig jaar sloeg Valencia toe en won het met 1-2. Dit jaar zal Real Madrid hopen dat het weer zo loopt. FC Barcelona heeft net de meest miraculeuze ontsnapping uit de geschiedenis van de Champions League achter de rug en dus zullen Messi, Suarez en Neymar vol vertrouwen het duel aangaan.

Zender: Ziggo Sport Voetbal
Datum: Zondag 19 maart
Tijdstip: 20:45

3. De Croky Cup

De Belgische bekerfinale staat zaterdagavond op het programma. Vorig jaar versloeg Standard Luik de ploeg van Ruud Vormer, Club Brugge met 2-1. Dit jaar zijn – net zoals in Nederland – de klassieke Belgische topclubs al uit het toernooi geknikkerd. De cup zal nu gaan naar de nummer drie van de competitie: Zulte Waregem of naar de nummer vijf: Oostende.

Zender: Ziggo Sport Select
Datum: Zaterdag 18 maart
Tijdstip: 20:45

4. Milaan-San Remo

De wielrenners hijsen zich weer in hun strakke pakjes, ditmaal starten de mannen in de voorjaarsklassieker Milaan-San Remo. Een race met een historie van vreemde incidenten: te vroeg juichen, valpartijen en verrassende winnaars. Vorig jaar was het Arnaud Démare die na een val van Sagan aan het langste eind trok. Démare moest zich wel verdedigen tegen de beschuldiging dat hij tijdens de race aan een auto was gaan hangen. Dit jaar hoort hij tot de outsiders, maar hij zal zichzelf graag willen bewijzen.

Zender: Eurosport 1
Datum: Zaterdag 18 maart
Tijdstip: 14:00

5. Freestyle Skiën

Eurosport zend zaterdagavond één van de meest spectaculaire wintersporten uit: Freestyle skiën. De halfpipe in Sierra Nevada ligt er besneeuwd bij en de stuntpiloten op ski’s zijn klaar om zoveel mogelijk punten te verdienen met de meest acrobatische manoeuvres.

Zender: Eurosport 2
Datum: Zaterdag 18 maart
Tijdstip: 20:00

Frank en Erik gaan in ieder geval voor de volgende evenementen zitten:

Facebook Comments