Dit zie je vanavond in een kakelverse Bureau Sport Vrouwen!

Oh jongens, wat hebben wij weer zin in vanavond. Er staat om 20:25u bij de VARA op NPO 3 namelijk een gloednieuwe aflevering van Bureau Sport Vrouwen op je te wachten! En daar komen wat toppers in voorbij!

Zo gaat Frank in het Franse Narbonne op bezoek bij zwemster Sharon van Rouwendaal. Bijna een jaar geleden won zij nog glansrijk een gouden plak tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, maar die prestatie kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Sterker nog, het blijkt een verhaal vol opoffering.

Onze bardames zitten er ook weer klaar voor. Dit keer bespreken ze het onderwerp relaties. Altijd lastig. Kunnen mannen zich eigenlijk opofferen voor de carrière van hun sportvrouw?

Erik gaat op pad met een diehard-Feyenoordfan die een stadionverbod van 18 maanden aan de broek kreeg. En nee, dit is geen doorgesnoven, kaalgeschoren, bomberjackdragende man, maar een blonde dame!

Ook zijn we weer te gast bij het meest vrouwonvriendelijke programma op de vaderlandse televisie: Voetbal Inside. Is het wel terecht dat we vrouwenvoetbal naast dezelfde meetlat leggen als de mannelijke versie?

Voor de spiegel staat deze week olympische kampioene op de keirin Elis Ligtlee. Als sprinter moet er natuurlijk veel kracht uit je benen komen, dus daar ligt de focus op tijdens het trainen. En die arbeid zie je zeker terug.

De Battle of the Sexes wordt vanavond letterlijk uitgevochten! Kickboksster Jorina Baars trekt de handschoenen aan om het op te nemen tegen Enrico La Cruz. Jorina is een grote naam in de kickboksscene, terwijl Enrico vorig jaar nog op de Spelen in Rio aan het knokken was.

En natuurlijk sluiten we de uitzending weer af met het harde oordeel van Nynke de Jong. Want ja, er is altijd iets te zeuren, toch? Bureau Sport Vrouwen zie je dus vanavond om 20:25u bij de VARA op NPO 3! Kijkt allen, menschen!

Facebook Comments